FORMARE PROFESIONALA

Pregatire profesionala pentru meseria de agent paza si ordine

In conformitate cu legislatia in vigoare cu privire la formarea profesionala a adultilor, toti agentii companiei Team TG Guard participa sau au absolvit  cursuri de agenti paza si ordine cu durata de 90 zile.

In urma frecventarii si absolvirii acestor cursuri se obtine Certificatul de Calificare Profesionala ca AGENT PAZA si ORDINE acreditat de Ministerul Muncii si avand recunoastere nationala iar Inspectoratul General al Politiei elibereaza atestatul in baza caruia absolventul poate exercita functia de agent de paza.

Cursurile de pregatire au in componenta lor capitole de pregatire profesionala specifica, pregatire juridica si pregatire tehnica specifica.

O mare parte a cursurilor de pregatire profesionala se bazeaza pe pregatirea fizica si pe pregatirea practica in postul de activitate. Pregatirea fizica este axata pe insusirea elementelor tehnice comune ale mijloacelor de autoaparare fizica, precum si ale diferitelor procedee specifice.

Acte necesare pentru inscrierea la cursul de agent paza si ordine
- buletin de identitate ( copie)
- certificat de nastere ( copie)
- certificat de casatorie, daca este cazul ( copie – numai pentru femei)
- diploma de studii, minim scoala generala (copie)
- adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medic de familie

-cazier judiciar – Politie – pentru agent paza si ordine

-aviz psihologic, fisa medicina muncii, fisa medicala port-arm
-dosar cu sina si folie plastic

 

Pregatire profesionala pe linie de arme si munitii

Cursuri de pregatire teoretica si practica pe linie de arme si munitii, pentru detinerea , portul si folosirea armelor si munitiilor , conform legii nr. 295/2004, privind regimul armelor si munitiilor.  – Cu durata de 10 zile.